Mit svar til forslaget at ikke vaccinerede børn skal have deres egen børnehave…

IKKE I MITT NAVN!

Alle debatindlæggene er gennemsyrede af FRYGT og INTOLERANCE!

Mit navn er Tony, jeg vil begynde med at påpege, at alle os, der IKKE vaccinerer, gør det af en acceptable grunde. Disse er mange, og de forsvinder ikke grundet misforstået intolerance. Grunderne kan være;

-oplevet venners/families/egen vaccineskader,

-frustration for at ikke kunne få svar på ens spørgsmål vedrørende vaccinering,

-frustration over at blive svinet til (som i disse debatindlæg, og lignende) af selvudnævnte eksperter,

-en forælder der har lavet sin egen undersøgning om emnet…

Grundene er mange, og dette er ikke en udtømmende liste.

Min historie.

Vi har en 5-årig rask dreng, der ikke er vaccineret. Han fik ikke engang vitamin K sprøjten når han blev født. Mere om ham senere, men nu til det vigtige:

1994 fik vi en velskabt pige, rask, og hun udvikledes normalt. Elskede at synge og danse, var altid en lille solstråle. Vi vaccinerede, som alle andre, uden tøven, og ved hendes 2-års kontrol, fik hun kighostevaccine, ikke hele dosis, da lægen ikke kunde give hende den grundet voldsomt krampeanfald. Lægen blev bange for hendes reaktion! Senere samme dag, var vi nødt til at køre ind akut til hospitalet – voldsomme feberkramper og epilepsi (hvilket vi ikke har i familien). Tre måneder senere blev hun diagnosticeret med autisme. Hendes immunforsvar var totalt ødelagt. Mer om hende senere.

Frygt – [stærkt ubehagelig følelse fremkaldt af en forestilling om at nogen eller noget er farlig, truende eller vil påføre én smerte, ulykke el.lign. http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=frygt]

Det er underforstået, at I henviser til flok-immunitet, som det der skulle beskyde os all mod denne milde børnesygdom. Jeg er så, desværre, nødt til at informere dig om hvor landet ligger:

År 1933, fandt en læge ved navn Hedrich et mønster, ved at kigge på information mellem 1900-1931, vedrørende epidemier. Dette var mange år før mæslinger vaccine blev opfundet. Hans fund var, at når mindre end 68% havde fået mæslinger, blev ingen anden syg. De 68% med naturlig immunitet fungerede som et flok-immunitets lignede beskyttelse. Når mass-vaccinations kampagnerne begyndte i mitten af 1960, i USA, planlagte myndighederne (Public Health Service – PHS) at vaccinere mindst 55% af befolkningen (baseret på Henrichs fund). De annoncerede at mæslinger skulle være udslettet før udgangen af 1967. Når dette ikke virkede, øgede PHS antallet til 70-75%, som den grænse der skulle give flok-immunitet. Det virkede heller ikke, så det øgedes igen til 80% – virkede ikke, 83 % – virkede ikke, 85% – virkede ikke, og til sidst 90% – virkede ikke. I dag har vi 95% og det virker ikke alligevel. I Kina, er der områder med 99% vaccine dækning, men de har alligevel epidemier. År 2016 var der en fåresyge epidemi på Harvard Universitet – 100% vaccinerede! Af alle de kilder der findes, vælger jeg kun at give denne, da den forklarer en hel del.

Så, vi kan sagtens konstatere, at flok-immunitet, kun er noget for dem der har NATURLIG IMMUNITET, og kan ikke bruges til vaccine-illusionistisk-immunitet.

Det kan måske lyde hårdt, specielt hvis man ikke har lidt distance til emnet. Hvis man prøver at forstå hvad der sker, og lader sig selv have et åbent sind – der lader fakta vise vejen, finder man mange guldkorn:

Uden at kende jer personligt, kan jeg udgå fra at vi alle syntes at kræftramte, specielt børn, er meget udsatte og skal beskydes så meget som muligt. Så. Lad os her lege en lille leg, lad os kalde den for: ”Hvem må hilse på kræftsyge moster Anja, i dag”? I tager jeres ny vaccinerede datter/søn og jeg tager min ikke vaccinerede søn. Hvem af os må besøge ”Anja”, og hvem af os må gå hjem igen? En mærkelig leg, kan syntes, men uhørt relevant. Jeg kommer at benytte mig af 2 billeder for at afgøre denne leg.

Billede 1, er fra John Hopkins Hospital:

Og billede 2 er fra St. Judes Children Research Hospital:

DU TABTE!!!

Eller, for at være helt fair, den der tabte var ”Anja”, da jeg tror hun ville se os allesammen.

Vacciner spreder den sygdom den forsøger at beskyde. Dette er et velkendte faktum, og nu har I også fået det at vide fra to fremstående hospitaler i USA. Grunden til at vaccine ikke kan give os flok-immunitet, er at de ikke virker. ALLE børnesygdomme var næsten forsvundet FØR vi begyndte at vaccinere. Nu er jeg nødt til at vise endnu et billede:

En anden, ekstremt vigtig detalje, er at 1940 fandt Dr. Merril W. Chase, fra Rockefeller Universitetet i New York, at antistoffer IKKE er immunitet. Han har fået æren om at være den der fandt vores immunforsvars rigtige funktion – medfødt forsvar og adaptivt forsvar. Vaccinering aktiverer kun den ene del, og undertrykker den anden del, hvilket er grunden til at de ikke fungerer.

Når jeg så er inde på at vacciner ikke fungerer, og at vi er inde på mæslinger, er der en hel del at vide:

En studie fra 2014, viser at der et stærkt link mellem autisme/leukæmi/lymfoma og menneskelige DNA celler i vacciner. Mfr indeholder WI-38, hvilket er lungeceller fra en aborteret pige fra 1960. https://web.archive.org/web/20150310170140/www.globalresearch.ca/new-study-in-journal-of-public-health-finds-autism-and-cancer-related-to-human-fetal-dna-in-vaccines/5402912

***marker adressen – klip ind i browser og se info***

Jeg kunne give jer tusindvis af links til studier – de fleste IKKE finansieret af medicinindustrien, men det er udenfor hensigten med dette brev. I får en mere, en link der giver meget mening. http://www.greenmedinfo.com/anti-therapeutic-action/vaccination-mumps-measles-rubella-mmr

For et stykke tid siden, var jeg i en livlig diskussion på en Facebook gruppe, hvor hende jeg talte med godt kunde tænke sig at drikke indeholdet i en mfr sprøjte, da indeholdet er ph neutralt… !? Hun har muligvis ret, da det er brugt saltsyre i mfr, for at neutralisere indeholdet.

Den indeholder også:

 • Sorbitol – kan give mave problemer, og på denne side advares det mod at injicere sorbitol… https://www.drugs.com/pro/sorbitol.html
 • Natriumphosphat – et laksativ emne
 • Kaliumphosphat – et dobbelt virkende gødningsstof
 • Saccharose – sukker!?
 • hydrolyseret gelatine – skjult MSG – et nervegift, http://www.ibuycarz.com/hvad-er-hydrolyseret-sojaprotein/
 • medium 199 med Hanks salte – kylling embryo fibroblaster, kultur til at spire virus
 • MEM – salt løsning
 • mononatrium-L-glutamat – nervegift
 • neomycin – antibiotika, kan opføre sig som et nervegift og skal ikke injiceres https://www.drugbank.ca/drugs/DB00994
 • phenolrødt – ph indikator
 • natriumhydrogencarbonat – bagepulver
 • saltsyre (til justering af pH) – stærk syre, der findes i vores mave – beskyttet fra resten af kroppen
 • natriumhydroxid (til justering af pH) – Kaustisk soda

Hvorfor nogen vælger at – frivilligt – injicere dette i en skrøbelig barnekrop, er for mig en gåde. Lægger vi ovenpå illusionen om at det skulle beskytte os mod en harmløs børnesygdom, der kan behandles med vitamin A og C, tages denne gåde op til helt nye dimensioner. De ekstremt få tilfælde af alvorlige effekter af ”rigtig” mæslinger, kan i dag behandles på hospital, hvorfor det overhoved ikke er nogen grund til at vaccinere med mfr.

Mange har forsøgt at fjerne informationen, men den lever stadigvæk – mfr kan give autisme, om dette der er ingen tvivl. Nu har vi nået den punkt hvor folk skriger efter kildeinformation, og det kan jeg give, men hvad med at ni prøver selv? Min 12-årige pap-søn kan finde det på 5 minutter, hvad med jer?

NU, er det tid til en billede mere:

Jeg kunde ikke lade være.

Min søn, på 5 år. Han får homøopatisk profylakse – som bevisligen fungerer – kemifri medicin som dækker langt mere end vaccinations programmet – der alligevel ikke fungerer – gør. Han er uden de forfærdelige 11-taller under næsen, de fleste af hans kammerater har, til dagligt. Vi sørger for at han spiser omvekslende og får alle de vitaminer og mineraler han har behov for. Ekstra vitamin d3, hver morgen, for at stærke immunforsvaret. De få gange han har været syg (influenza lignende symptomer), har det blevet hjemme karantæne, med minimalt med sukker og maksimalt med filtreret vand og frisk luft, og masser af frugt, og selvfølgeligt masser af kærlighed…

Vår holdning er, at vi skal bygge op vores immunitet indefra, med næringsrigtig mad, og udelukke visse ting som sukker, alkohol (gives ikke til børnene alligevel), MSG, gærekstrakt, aspartame… listen er lang, og du kan få den hvis du vil begynde på den naturlige immunitets vejen…

Min datter, min lille danse pige, har efter denne skæbne-vaccinering, som jeg nævnte tidligere, haft et immunitets helvede i næsten 13 år. Efter en almindelig forkølelse, faldt hun i koma – som hun ikke vågnede fra.

Hun afled den 18 februar 2009.

For hun døde, var hun kørestols bunden, kunne ikke danse eller synge eller tale… og hun hade ble

Vaccinering gjorde dette!

Samme år som hun fik sin vaccine skade, begyndte jeg at læse om vacciner. Som ex-pro-vaccine-anhænger har det været en forfærdelig rejse. En forælder skal aldrig begrave sit barn. At vi har gjort det grundet en vaccine skade og vores blinde loyalitet til lægerne og den følgende autoritets tro der følger, er ingen undskyldning. Lægerne ved ikke meget om vaccinering. Den lille mængde viden de har, komme fra medicinindustrien, og det/den policy de vil have frem/ud. De læger der bestræber sig om at vide – finder hurtigt ud af vacciner IKKE virker, og gør have de kan for at undgå vaccinering, uden at blive udstødte fra deres lægegilde.

Når det kommer til medicin i almenhed, og især vaccinering, er der en jungle af løgne, misforståelser, manipuleret data og ren ondskab. Det er svært at følge med, også ved fuldtidsstudier om emnet. Derfor er jeg nødt til at svare på jeres indlæg.

Jeg er IKKE egoistisk!

Jeg er IKKE doven!

Jeg er IKKE ligeglad!

Jeg er IKKE ignorant!

Jeg er IKKE forkælet!

Jeg ER derimod:

Modstander til intolerance!

Modstander til myndighedsmisbrug!

Meget forsigtig med hvad jeg drikker og spiser, da alt der kommer ind i os påvirker hvad/hvem vi er.

Meget restriktiv når det kommer til mediciner – er selv vaccine skadet!

… og I kan roligt fortælle jeres børn, at mæslinger – er en gave fra guderne, som de gamle indier sagde, da det naturlige sygdomsforløb bygger op og optimerer vores immunforsvar. Hvor mange læger ved at naturlig mæslinger også beskytter kvinder mod livmoderhals kræft, bland andet?  Mæslinger er stadigvæk en mild børnesygdom, bare ikke i den tredje verden – de har andre problemer der bidrager til at milde sygdomme bliver farlige.

Vil gerne afslutte med et lille håb, om at I, i fremtiden ikke dømmer folk på forhånd.

P.S. Forældrebestyrelse organisationen i København, husk mit åbningspostulat: IKKE I MITT NAVN! D.S.

Velsigne jer alle…

40 Infallible Reasons Why You Should Not Vaccinate Infants

By Jagannath Chatterjee

There is no scientific study to determine whether vaccines have really prevented diseases. Rather disease graphs show vaccines have been introduced at the fag end of epidemics when the disease was already in its last stages. In case of Small Pox the vaccine actually caused a great spurt in the incidence of disease killing thousands before public outcry led to its withdrawal.

 1. There are no long-term studies on vaccine safety. Very short-term unscientific tests are carried out where the vaccinated subjects are checked against another group who are given another vaccine. Technically the tests should be carried out against a non-vaccinated group. No one really knows what protocols are followed at such industry-sponsored trials.
 2. There has never been any attempt to compare a vaccinated population against a non vaccinated population to know what vaccines are doing to the children and the society.
 3. The child receives not one but many vaccines. There are no tests to determine the effects of multiple vaccines.
 4. There is no scientific basis for vaccinating infants. As per senior doctors quoted by the Times of India, “Children suffer from less that 2% of vaccine preventable illnesses but 100% of the vaccines are targeted towards them.” The vaccine pioneers who have recommended abundant caution before vaccinating the population have never advocated Mass vaccinations.
 5. Children are vaccinated simply because parents can be frightened to forcefully vaccinate their children. Vaccinating infants is the most profitable business both for the manufacturers as well as the doctors.
 6. The Government of India has come out with a quarter page advertisement in The Hindu warning parents not to vaccinate beyond the Government approved vaccines. Parents have been advised against vaccinating in private clinics and hospitals.
 7. The Orissa Chapter of the Indian Association of Pediatricians has admitted in a letter to the CM, Orissa, that private clinics and hospitals are ill equipped to store vaccines and warned parents not to vaccinate upon the advise of private practitioners and hospitals.
 8. ALL THE VACCINE INGREDIENTS ARE EXTREMELY TOXIC IN NATURE.
 9. Vaccines contain heavy metals, cancer causing substances, toxic chemicals, live and genetically modified viruses, contaminated serum containing animal viruses and foreign genetic material, extremely toxic decontaminants and adjuvants, untested antibiotics, none of which can be injected without causing any harm.
 10. The mercury, aluminum and live viruses in vaccines is behind the huge epidemic of autism (1 in 10 worldwide as per doctors in the USA), a fact that has been admitted by the US Vaccine Court.
 11. The CDC of USA, the vaccine watchdog, has publicly admitted that its much-publicized 2003 study denying any link between vaccines and autism, is flawed. The Chief of CDC Dr Gerberding has confessed to the media (CNN) that vaccines can cause “autism like symptoms”. The Autism epidemic is found only in those countries that have allowed mass vaccinations.
 12. In the year 1999, the US Government instructed vaccine manufacturers to remove mercury from vaccines “with immediate effect”. But mercury still remains a part of many vaccines. The vaccines with mercury were never recalled and were given to children up to the year 2006. “Mercury free” vaccines contain 0.05mcg of mercury, enough to permanently damage a infant.
 13. IN INDIA NO ATTEMPT HAS BEEN MADE TO ENSURE THAT MERCURY AND OTHER HEAVY METALS ARE REMOVED FROM VACCINES SIMPLY BECAUSE IT WOULD MAKE VACCINES COSTLIER.
 14. In a reply to then President Sri Abdul Kalam, the Health Ministry informed, “mercury is required to make the vaccines safe”. To the authors query that “what are these vaccines that it requires the second most dangerous neurotoxin, mercury, to make them safe?”, there was no reply.
 15. Mercury used in vaccines is second in toxicity only to the radioactive substance, Uranium. It is a neurotoxin that can damage the entire nervous system of the infant in no time.
 16. Mercury accumulates in fat. The brain being made entirely of fat cells, most of the mercury accumulates there giving rise to the peculiar symptoms of the autistic children.
 17. The mercury used in vaccines is ethyl mercury. According to Indian doctors this is 1000 times more toxic than the usual methyl mercury.
 18. The aluminum present in vaccines makes the mercury, in any form, 100 times more toxic.
 19. As per an independent study aluminum and formaldehyde present in vaccines can increase the toxicity of mercury, in any form, by 1000 times.
 20. As per a Tehelka article on Autism, children are receiving 250 times more mercury through vaccines than they can possibly tolerate. The same article states that if one considers the WHO limit for mercury in water, they are receiving 50,000 times the limit. The limits set, incidentally, are for adults and not infants.
 21. Autism in India has emerged as the most rapidly growing epidemic amongst children. From 1 in 500 it has steadily climbed to 1 in 37 today. As per Indian doctors, “You can go to any class of any school today and find an autistic child.”
 22. Autism is a permanent disability that affects the child physically, mentally and emotionally. It makes the child loose social contact. It impedes both the physical and mental growth of the child. It destroys the brain causing severe memory and attention problems. According to vaccine researcher Dr Harris Coulter, vaccines cause children to become pervert and criminal. All the school shootings by the children in the USA are by autistic children. Vaccines can cause more harm that even the medical community privately acknowledges.
 23. Autistic children also suffer from severe bowel disorders. As per Dr Andrew Wakefield, this is due to the vaccine strain live measles virus in the MMR vaccine. Nearly all children become fully autistic after the MMR shot.
 24. The DPT also causes children to regress giving rise to fears that multiple live virus vaccines are an important cause behind autism. If three live viruses can cause so much harm we can well imagine what today’s five and seven viruses vaccines will do to children.
 25. Before the autism epidemic, it is already well known that vaccines have caused the cancer epidemic in today’s society. Both the Small Pox and the Oral Polio Vaccine are made from monkey serum. This serum has helped many cancer causing monkey viruses, 60 found so far, to enter the human blood stream.
 26. It is also known that it is the use of green monkey serum in vaccines that has led to the transfer of the Sivian Immune deficiency Virus (SIV) from monkeys into humans. The SIV and the HIV that causes AIDS are very similar.
 27. Not only AIDS, a blood cancer in infants (Acute Lymphoblastic Leukemia) that is affecting children in thousands is also due to the extremely toxic nature of vaccine ingredients.
 28. Infantile jaundice and also infantile diabetes is also scientifically connected to the toxic vaccines.
 29. The live polio viruses used in the Oral Polio Vaccine has caused Vaccine Attributed Paralytic Polio in more than 65,000 children as per doctors of the Indian Medical Association. In the USA this vaccine has caused polio 16 years after administration. The OPV has also let loose a new strain of polio in both India and Africa. The OPV is banned in other countries.
 30. Vaccines contain serum from not only chimpanzees and monkeys but also from cows, pigs, chickens, eggs, horses, and even human serum and tissues extracted from aborted fetuses.
 31. Deaths and permanent disability from vaccines is very common and known by the medical community. They are instructed by the Government to keep quiet and not to associate such cases with vaccines.
 32. Many doctors argue that diseases during childhood are due to the body exercising its immune system. Suppressing these diseases causes the immune system to remain undeveloped causing the various autoimmune disorders like diabetes and arthritis that have become epidemics today.
 33. Vaccines suppress the natural immunity and the body does not have natural antibodies anymore. The mothers milk therefore does not contain natural antibodies and can no longer protect the child against illnesses.
 34. In the USA vaccine adverse effects are recorded and the Government offers compensation of millions of dollars to victims (the most recent case in its Vaccine Court may have received upto $200 million in damages). The Indian Government simply refuses to acknowledge that vaccines can cause deaths and permanent disability.
 35. It has been scientifically proven that vaccines cannot prevent disease. Vaccines try to create humoral (blood related immunity) whereas it has been found that immunity is developed at various levels, humoral as well as cellular. We still do not know enough about the human immune system and therefore should not interfere with it.
 36. In the USA parents are informed about vaccine after effects and their consent has to be taken before vaccinating their children. In India the Government assures the population through massive advertising campaigns that vaccines are extremely safe. Parents refusing to vaccinate are threatened by the administration.
 37. THERE IS NO SYSTEM OF TREATMENT TO TREAT A VACCINE DAMAGED CHILD. The parents have to run from one hospital to another. The Government turns a blind eye and refuses to even acknowledge the vaccine connection.
 38. Medical doctors have challenged even the vaccines recommended by the Government of India. The BCG vaccine for tuberculosis has been extensively tested in India as long back as 1961 and found to be totally ineffective. The OPV is causing polio and other neurological and intestinal disorders in tens of thousands of Indian children. The Hep-B vaccine introduced recently is not meant for children at all, it is a vaccine for a sexually transmitted disease that should be targeted only at promiscuous adults. The tetanus vaccine contains both aluminum and mercury besides the tetanus toxoid.. The doctors themselves avoid the DPT as it is one of the most toxic vaccines ever devised. The measles vaccine is a vaccine that regularly causes severe adverse effects and the health workers want it out.
 39. The pediatricians are introducing dubious vaccines in India, which are being opposed by the doctors, politicians, and public in American and European countries. The Rotavirus vaccine, Hib vaccine, HPV vaccine and the various multi virus vaccines being introduced without any kind of testing is only because the vaccine manufacturers and the doctors administering them want to ensure a good income from them. They care two hoots about medical ethics and the fate of the children who will receive these vaccines. Vaccines containing nano particles and viruses and also plant based genetically modified vaccines are being opposed by honest doctors worldwide.

…bless you all…

The Vaccination Game : An 18 Step Conspiracy

There’s method behind how vaccines are sold, tried and true through a century of campaigns. Here’s how it’s done, from the opening gambit (inflate the figures), to middle game (increase the profits/number of doses), to end game (take the win and start over). No trick and no lie is too big in the high stakes game of Vaccination!

The Game of Vaccines

by Jagannath Chatterjee

The vaccine industry has a turnover of $25.3 billion and, growing at the rate of 23% in huge developing markets like India, is expected to reach $56.7 billion by 2017. . It has emerged as one of the most lucrative sections of the pharmaceutical industry. How has this happened?

The industry has a unique product, which is highly recommended and patronized by governments. Edward Jenner set the pace when he received a princely sum from King George III. They have a customer base that is truly captive. Many of them actually believe that they need it, with faith based upon a 200-year-old sustained marketing campaign. Those who have woken up, or are in the process of doing so, are herded by tough government rules. The manufacturer cannot even be sued if their children get seriously hurt or die, thanks to a 1986 law—a feat recently emulated by Monsanto. The sins of the industry are borne by taxpayer’s funds and the people whose lives have been devastated by adverse effects.

Pharmaceutical corporations have an extremely committed sales force. Sample these:

 • “We are not ever going to come down that it (vaccines and autism) is a true side effect.” That was Marie McCormick, then Chair of the IOM Committee, addressing the IOM Safety Review Meeting in 2001.
 • “You can give a child 10,000 vaccines at once.” Yes, you guessed it: Dr Paul Offit, the industry certified vaccine expert giving a vital push to sales figures.
 • “Vaccines do not cause autism, they cause autism like symptoms.” Julie Gerberding, the previous CDC Chief, speaking to CNN.
 • “My mandate as I sit here in this group is to make sure at the end of the day that 100,000,000 are immunized.” Dr John Clemens of WHO at the June 2000 Simpsonwood meeting of the CDC, despite knowing that the Verstraeten study being discussed originally showed that just 25 mcg. of thimerosal exposure from a vaccine would make a child 7.62 times more likely to get autism.

What other industry can boast of such champions?

The vaccine industry’s marketing strategy is the envy of all others. They have their own set of rules, religiously followed. Take the case of dengue. There is a vaccine for it in making, and the marketing arm is already flexing its muscles. They’ve already started following the Rules of the Vaccine Game:

Rule 1: Inflate the figures.

The first rule is to make estimates that sound scary and later help in reducing incidence, as it is very easy to reduce figures that are not real in the first place. In case of smallpox, against 131,000 reported cases worldwide, the incidence was estimated to be 15 million, according to the WHO report, “Fifty Years of WHO in the Western Pacific Region”. Recently, for forcing the oral polio vaccine (OPV) on developing nations, 32,419 cases of polio were inflated to 350,000.

Likewise, for dengue: The recent estimate, since a vaccine is very near, is 390 million against the earlier estimate of 50-100 million—which was considered high when it was made.

It is also the norm to take the worst incidence rate that may have occurred in a corner of the world and extrapolate that to the entire population. This has recently happened with the incidence of Hib-related disease in India.

Rule 2: Convert the estimates to reported figures.

In the case of polio, the estimate of 350,000 soon was reported as actual incidence. The term “estimate” simply disappeared. So now we have Bill Gates claiming that he has reduced 350,000 cases of polio to a few hundred. Sometimes he quotes a figure of 400,000 for a better impact.

The dengue estimate already uses the term “global burden”, implying incidence. It is just a small step away from “reported cases”.

Rule 3: Make it global.

The Wellcome Trust study on dengue estimates have effectively made it a global phenomenon with the words, “We hope that the research will initiate a wider discussion about the significant global impact of the disease”. Global impact will result in a global market for the vaccine to come. The Wellcome Trust was floated by American-born pharmaceutical magnate, Sir Henry Wellcome, of Burroughs Wellcome fame. (Wellcome is now part of GlaxoSmithKline.)

Rule 4: Engage “philanthropists” to spread the vaccine.

In a truly topsy turvy world, philanthropists set out to do the most damage! They take pride in spreading disease and famine. No one in his right senses would ever champion the cause of vaccines and GMOs, but today’s philanthropists delight in such activities. They even profit from it as they stash their money in those very corporations whose product they champion in what is today known as “leveraged philanthropy”.

Rule 5: Target infants and children.

 

Teenagers and adults do not respond well to calls for vaccination. Take the case of the HPV vaccine, which is not really taking off. Adult vaccination rates are abysmal, as the CDC repeatedly points out. But parents can easily be manipulated into vaccinating their children. They are also readily accessible via hospital births and well-baby visits. The Hep-B vaccination meant for drug users and promiscuous adults was ignored by that group, but the manufacturers now have an assured market, as this adult vaccine has become an essential for infants—though they are not at risk.

Rule 6: Change the definition of the disease once the vaccine is introduced.

A vaccine must be shown to be effective once it’s introduced if it’s to earn confidence and boost sales. Once the OPV was introduced as part of the Global Polio Eradication Initiative, the definition of polio was changed, not once but thrice, in India to bring the figures down.

Rule 7: Guide doctors in diagnosing the disease.

Guidelines issued clearly suggest that, while diagnosing a disease for which a vaccine is available, doctors seek the vaccination history of the patient.

For tetanus, “Tetanus is unlikely if the patient has a history of immunization”.

For whooping cough, “If tracheal compression elicits a paroxysm of coughing and if, by history, there has been an exposure and no pertussis immunization, the physician has all that is necessary for a tentative clinical diagnosis.”

For smallpox, “In examining a case of suspected smallpox, close observation is of the utmost importance. If the patient shows evidence of a typical vaccination scar of comparatively recent date, variola may be almost absolutely ruled out.”

Rule 8: Give the disease a new name.

Sometimes doctors will find the disease in a vaccinated person. This dilemma is solved by giving a new name to the disease. Polio becomes acute flaccid paralysis. Whooping cough becomes croup. Smallpox becomes monkey pox. Measles becomes spotted fever. Diphtheria becomes bacterial tracheitis or epiglotitis. So, dengue may well become myalgia with fever or even intense bone pain with high fever syndrome.

Rule 9: Ensure that pathological tests are carried out only in select laboratories.

In the case of polio, the stool samples can be sent for verification only to WHO accredited laboratories. Doctors in India have hinted that this may be a prime cause for the apparent fall in the incidence of viral polio in the country. They have also clearly stated that the “polio free” status of countries declared polio free may be manipulated.

Rule 10: Increase the number of booster doses.

The antibodies produced by vaccines not only don’t necessarily protect against disease, they do not last long either. This provides an opportunity for booster doses. As a marketing ploy, it’s fantastic. Anything can trigger the booster dose syndrome, more so ineffectiveness or even adverse effects!

When it was pointed out in India it that children given the OPV were coming down with paralysis in hordes, the advice offered was to give even more. Today a child in India may receive 50 doses of the vaccine by the age of five years. It is not known what it does to the child beyond increasing the rates of paralysis but it surely does increase the profits of the manufacturer.

Rule 11: Play the blame game to ensure increased uptake.

When the OPV drama had lingered long enough to frustrate the teams giving the polio vaccine, the WHO played the blame-and-shame game. It devised an acronym PAIN for the nations Pakistan, Afghanistan, India and Nigeria, places where the disease was still rampant, to embarrass the governments. The two superstars engaged to advertise the vaccine in India blamed the parents for not bringing children to the vaccination booths. One particular community was targeted for being apprehensive of the vaccine.

Rule 12: Play on the “virus can return” fears to perpetuate the vaccine.

When the disease is eliminated by the use of statistical manipulation and other methods, as enumerated above, people in wealthier countries are warned that the virus is still rampant in other countries and that it is just a plane ride away. This ensures that the vaccine is never stopped.

Rule 13: Spread alarm at every single opportunity.

If a vaccine causes an adverse effect, which happens frequently, every effort is made to hide the fact. But if a single case of the disease is reported anywhere in the world, a hue and cry is raised and vaccines are rushed to clinics and hospitals to vaccinate all, regardless of the need.

Rule 14: Keep excuses handy to explain away vaccine adverse effects.

Mothers have been breastfeeding their babies ever since homo sapiens appeared on earth, but if an infant die after the vaccine, the mother may be blamed for not breastfeeding properly and causing asphyxiation from the child choking on breast milk! The mother may also be blamed for smothering the child while sleeping with it. Worse, parents have been jailed for shaken baby syndrome, though it has been proven that if a child is shaken to death, the neck would be broken, not the reported brain hemorrhage. Other excuses like coincidence or mass hysteria are commonly implied when no other cause can be ascribed.

Rule 15: Blame vaccine criticism on the “anti-vaccine lobby”.

There is no anti-vaccine lobby. There is, though, a pro-vaccine lobby that is paid billions of dollars to keep the vaccine myth alive and increase sales. But anyone pointing out that vaccines can cause harm is immediately labeled “anti-vaccine”. The word is spread that there is a conspiracy to malign the vaccine, though that label too perfectly fits those who push vaccines in spite of knowing that they can cause deaths, disease, and disabilities.

Rule 16: Spread the “success stories”.

India is now a success story of the polio eradication initiative, though cases of paralysis in the country have increased from 3047 in 1997 to 61,038 in 2012. It is indeed perverse to celebrate this. Campaigners are also encouraged to maintain blogs where they highlight how they manage to convince reluctant populations to sacrifice their children at the altar of vaccines.

Rule 17: Laugh your way to the bank.

In the vaccine game, the only losers are those parents who pay through the nose to harm their children with vaccines, while prodded on mercilessly by the entire machinery that stands to gain from vaccines. From the research scientists to the patent holders to the manufacturers to the lobbyists to the medical bodies, to the doctors and to the politicians—all gain handsomely from this highly lucrative venture.

Rule 18: Restart from the beginning.

The smallpox vaccine eradication game spread smallpox like wildfire and caused deaths world wild. Paralyzed and diseased children are being left behind with the polio eradication campaign. Now a third onslaught may be started, as evident from emerging sound bites. The game never stops. It is another story that the vaccine industry creates a never-ending chain of deaths and disabilities, victims that are in turn preyed upon by the vampires of the pharmaceutical industry.

The high growth and lucrative profits of the vaccine industry come at a great cost to society, but they motivate the many stakeholders who put lucre above all else and who thrill at future prospects as many new “promising” vaccines are at various stages of development. Parents will do well to see through the ruse and protect their children. Vaccination, like any other corporate product ruthlessly marketed, is essentially about money, profits and returns for shareholders.

…bless you all…

Vaccine Challenge

Malaria
Cholera
Bubomic plague
Scarlet fever
Typhoid
Scurvy
Tuberculosis

None of there diseases where ever eradicated by vaccines…
So what –REALLY– contributed to the elimination of infectious diseases?

 • Improved living conditions
 • Better sanitation
 • Education in good personal hygiene
 • Clean drinking water
  When new and sophisticated water treatment systems were developed, death rates from diseases dropped
  Water contaminated by human feces was the greatest cause of death and disesase…
 • Access to fresh nutritious foods all year round thansk to: modern transportation and refrigeration
 • Improved living quarters – several families living under one roof was commonplace
 • Establishment of labor laws – workplaces had no: Health, Safety, Minimum wage, Child labor laws

Death rates from measles and scurvy dropped simultaneously

So, the next time you threaten, harrass or bully me into vaccinating my kids…

I Challenge You…

To vaccinate yourself with every vaccine recommended in the pedriatics immunization schedule…
And go back to a time where there was no clean water and fresh food…
Where there was no garbage pck up or indoor plumbing…
Shut off your running water…
Discontinue the use of indoor plumbing…
Discontinue the use of garbage removal…
Go back to a time where no one practiced good personal hygiene…
So, say goodbye to things like…

 • Soap
 • Frequent bathing/showering
 • Frequent hand washing

  And after a year of living in these conditions…
  Let me know how effective your vaccines were in “protecting” you!

 

…bless you…

The Vaccine Studies That Have Never Been Done.

1. Study Proving the Existing Vaccine Schedule Is Safe

NEVER DONE!

2. Study Proving Safety of Childhood Vaccines For Children

NEVER DONE!

3. Study Proving Safety of Infant Vaccines For Infants

NEVER DONE!

4. Study Proving Vaccines Safe for Pregnant Women

NEVER DONE!

5. Study Proving Vaccines Safe For Unborn Fetus

NEVER DONE!

6. Study Comparing the Health of Vaccinated vs Un-Vaccinated

NEVER DONE!

7. Study to Prove Combining Several Vaccines at One Doctor’s Visit Is Safe

NEVER DONE!

8. Study That Exposes Vaccinated People to Targeted Virus (to see if they get sick or not)

NEVER DONE!

9. Study That Proves Vaccinated People Don’t Acquire the Targeted Disease

NEVER DONE!

10. Study Proving Thimerosal (mercury) or Aluminum Are Safe to Inject Into Children

NEVER DONE!

11. Study Proving Any or All Adjuvants Are Safe to Inject Into Children

NEVER DONE!

12. Study Comparing Vaccines v/s Homeopathic Prophylaxis

NEVER DONE!

13. Study analizing synergistic toxicity of vaccine ingredients

NEVER DONE!

Read # 8 again and then read it again…….and then think about that.

These are the studies the average person assumes were already done decades ago and they have NEVER been done.

If you’re not concerned, you’re not paying attention.

…bless you all…

New Generation of Vaccine Adjuvants: Worst Ever?

by Heidi Stevenson

A new generation of vaccine adjuvants is being rolled out, literally mass produced. They’re touted as safe, but they share a dirty secret: They’re oil-based, which could make them the most dangerous yet in a product line that is, by definition, toxic.

All vaccine adjuvants are, by definition, toxic. Their function is to stimulate the immune system, that is, to initiate a response to a toxic agent. So, a new generation of adjuvants is being promoted as less toxic than any that have come before, while at the same time doing an even better job of priming the immune system so it will react to weak antigens. This leads to the question of how an adjuvant can be both safer than previous adjuvants and also more capable of agitating the stronger immune system response required to promote antibody creation to weaker antigens.

These new adjuvants are made from outer membrane vesicles (OMVs). A vesicle is a cavity, or sac. In a bacterium, OMVs are sacs that protrude from the exterior—membrane—of its body to protect itself in hostile environments. An OMV’s function is to be toxic.

Recombinant DNA technology is used to engineer bacteria so that they make OMVs to be used as antigens or adjuvants, which are then processed and added to vaccines. All of these products that are grown on the surfaces of microbes have one thing in common: they are proteoliposomes:

A proteoliposome is a liposome with one or more proteins inserted.
A liposome is a minute spherical sac of phospholipid molecules enclosing a water droplet.
A phospholipid is a type of lipid.
A lipid is a fatty acid. That is, a lipid is a fat.

And that makes these new adjuvants, or antigens with adjuvants built in, particularly worrisome. Fats and oils are known to be exceptionally dangerous when injected. Their similarity to normal body tissues is the reason. Fats do not normally enter the body through injections. They are either digested or created by the body, in which case there’s no problem. However, injection is not a normal means for lipids to enter the body.

Therefore, an injected lipid can be seen by the immune system as an invader. Of course, the response to an invader is to create antibodies against it. Since lipids normally exist throughout the body, when the immune system is radicalized into seeing a lipid as the enemy, it’s attacked—wherever it’s found, even when it’s a normal part of the body.

That’s the definition of an autoimmune disorder: the body’s own immune system starts attacking itself.

It’s not a secret that injection of lipids causes autoimmune disorders. In fact, it’s so well known that lipid injection is a standard technique for creating autoimmune disorders in laboratory animals for study. In particular, the active ingredient in Freund’s adjuvant, a lipid, is used to create an analog of human rheumatoid arthritis in lab rats.

Yet, lipids, in the form of recombinantly-created OMVs, are being added to vaccines for injection into humans!

Why Move to OMV Adjuvants?

The push for OMV adjuvants is happening because vaccine antigens—the part of a vaccine that’s supposed to trigger an autoimmune response that results in antibodies—need to create a strong immune response. But that’s not an easy task unless the antigen is a live microbe, which could cause a full-fledged disease. That’s why weakened or killed microbes have traditionally been used.

However, such weakened and killed microbes are not easy to produce, nor can the process be hurried. It is, therefore, expensive and, in the case of influenza, can take too long to respond to an ongoing outbreak. So, the modern approach is to utilize bits of microbes, or better yet, to grow those bits through recombinant DNA, such as in tobacco plants. The problem with this method is that these protein bits don’t create much of an immune response. Therefore, since the old standard, aluminum, doesn’t accomplish the job well enough, stronger adjuvants are required to initiate that response.

That’s why there’s a rush to implement OMV antigens and adjuvants. Once the process for a particular antigen or adjuvant is worked out, it becomes a relatively inexpensive process to grow it on a large scale for vaccines.

At this point, there is one vaccine with an OMV adjuvant on the market, Cervarix. Its adjuvant is marketed as AS04. It contains aluminum and OMV-derived 3-O-desacyl-4’-monophosphoryl lipid A (MPL). You can see from the chemical name that MPL is a lipid.

OMV Adjuvant Safety?

Adjuvants were discovered by accident when it was noted that dirty—literally dirty, contaminated—vaccine containers produced better results in terms of a vaccine’s ability to create antibodies. It was literally the dirty secret of vaccinology, and led to the intentional contamination of vaccines. The contaminants were relabeled as adjuvants.

Of course, there are side effects to adjuvants. The one that became standard, aluminum, is a known toxin. But, as long as it made the vaccine more effective at producing antibodies, the toxic properties of aluminum were—and still are—swept under the rug.

Other adjuvants had been tried, but all were even more toxic. Among the very worst were ones based on oils, Freund’s adjuvants. These were quickly determined to be far too toxic for use in vaccines, though they did find another marketable use. Freund’s adjuvants are now routinely used in medical research because they create the equivalent of human autoimmune disorders, such as rheumatoid arthritis, in laboratory animals, which are then studied to find treatments for the human disorders.

Now they have found OMV adjuvants, which are being promoted as the safest yet. A recent report in Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS), discusses “a less toxic mixture of monophosphorylated lipid A species (MPL)” made through the OMV methodology. Notice that the emphasis is on “less toxic”.

The fallacious claim that OMV lipids are safe is based on their being natural. It’s that very fact, that they’re natural—literally analogs of normal body chemistry—that makes them so dangerous. Their injection can cause them to be seen as toxins—which, of course, in this context they are—which can result in antibodies being developed against chemicals that are naturally found in the body. An autoimmune disease is the body’s immune system turning on itself.

There is, though, a great deal of emphasis on OMV lipids’ ability to elicit a strong immune system response to create antibodies. Just how something can be less toxic, yet cause a stronger response to toxicity is not explored.

Apparently, it’s to be taken on faith that these lipids are safe, when all other lipids are too dangerous for use in humans. But where are the trials to prove it?

Slipping Around the Approval Process

The FDA has made clear that they don’t approve adjuvants. Their logic is that adjuvants are not produced for end users. They’re produced for use in products that go to end users. The FDA doesn’t focus on individual ingredients in medical products. So they approve vaccines that include adjuvants, thus evading the issue of adjuvants’ toxicity.

Obviously, you cannot run tests of products that are intended to do harm, which is the case with all vaccine adjuvants, and hope to demonstrate safety. So, you won’t see safety trials of them. It would, of course, be considered unethical.

But apparently not so unethical that there’s any reason to stop their use in vaccines.

OMV adjuvants are now being promoted as “designer bacteria”. They’re being touted as safe, yet better able to elicit a response from weak antigens—a process that, by definition, requires more toxic adjuvants, not less toxic ones.

So, are the new generation of OMV adjuvants the worst ever? Is there any reason to assume otherwise?

Of one thing we can be certain: We’ll find out on the bodies of our children. These adjuvants are now being rolled out in a big way. They’re the basis of the enormous number of vaccines in the pipeline.

Sources:

 1. Modulating the innate immune response by combinatorial engineering of endotoxinPNAS, Brittany D. Needham, Sean M. Carroll, David K. Giles, George Georgiou, Marvin Whiteley, andM. Stephen Trent
 2. Bacterial outer membrane vesicles and the host–pathogen interactionGenes and Development, Meta J. Kuehn and Nicole C. Kesty
 3. Outer Membrane Vesicles Derived from Escherichia coli Induce Systemic Inflammatory Response Syndrome, PLoS One, Kyong-Su Park, Kyoung-Ho Choi, You-Sun Kim, Bok Sil Hong, Oh Youn Kim, Ji Hyun Kim, Chang Min Yoon, Gou-Young Koh, Yoon-Keun Kim, Yong Song Gho, doi:10.1371/journal.pone.0011334
 4. Outer membrane vesicle of Neisseria meningitidis serogroup B as an adjuvant in immunization of rabbit against Neisseria meningitidis serogroup AAfrican Journal of Microbiology Research, Seyed Davar Siadat, Saied Reza Naddaf, Mehrangiz Zangeneh, Arfa Moshiri, Seyed Mehdi Sadat, Mehdi Shafiee Ardestani, Mohammad Hassan Pouriayevali, Safieh Amini, and Mohammad Reza Aghasadeghi. DOI: 10.5897/AJMR11.361
 5. Briefing Materials for the Meeting of the Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee, 7th April, 2011
 6. Immunogenicity and Tolerability of Recombinant Serogroup B Meningococcal Vaccine Administered With or Without Routine Infant Vaccinations According to Different Immunization SchedulesA Randomized Controlled Trial, doi:10.1001/jama.2012.85
 7. Delivery of foreign antigens by engineered outer membrane vesicle vaccinesPNAS, David J. Chen, Nikolaus Osterrieder, Stephan M. Metzger, Elizabeth Buckles, Anne M. Doody, Matthew P. DeLisa, and David Putnam
 8. Outer membrane vesicle of Neisseria meningitidisserogroup B as an adjuvant to induce specific antibody response against the lipopolysaccharide of Brucella abortus S99
 9. Contribution of bacterial outer membrane vesicles to innate bacterial defense, doi:10.1186/1471-2180-11-258
 10. Analysis of outer membrane vesicle associated proteins isolated from the plant pathogenic bacterium Xanthomonas campestris pv. campestris, doi:10.1186/1471-2180-8-87
 11. PorA Variable Regions of Neisseria meningitidisEmerging Infectious Diseases
 12. Restored functional immunogenicity of purified meningococcal PorA by incorporation into liposomes
 13. Liposomal meningococcal B vaccination: role of dendritic cell targeting in the development of a protective immune response. Infection and Immunity, doi:  10.1128/IAI.71.9.5210-5218.2003
 14. Immunogenicity and tolerability of a multicomponent meningococcal serogroup B (4CMenB) vaccine in healthy adolescents in Chile: a phase 2b/3 randomised, observer-blind, placebo-controlled studyThe Lancet, doi:10.1016/S0140-6736(11)61713-3
 15. Use of an investigational multicomponent meningococcal serogroup B vaccine (4CMenB) in a clinical trial in 3630 infants
 16. Adjuvant Activity of Emulsan, a Secreted Lipopolysaccharide fromAcinetobacter calcoaceticus, doi:  10.1128/CDLI.9.6.1240-1247.2002
 17. Lipopolysaccharide Vaccine Adjuvant
 18. Contribution of bacterial outer membrane vesicles to innate bacterial defense, BioMed Central (open access), Andrew J Manning and Meta J Kuehn
 19. Analysis of outer membrane vesicle associated proteins isolated from the plant pathogenic bacterium Xanthomonas campestris pv. campestris, BioMed Central (open access), Vishaldeep K Sidhu, Frank-Jörg Vorhölter, Karsten Niehaus, and Steven A Watt
 20. Routine 4CMenB immunizations effective against meningococcal strains in infants
 21. Liposomal malaria vaccine in humans: A safe and potent adjuvant strategyPNAS, L F Fries, D M Gordon, R L Richards, J E Egan, M R Hollingdale, M Gross, C Silverman, and C R Alving

…bless you all…

What Is Antiphospholipid Antibody Syndrome?

Antiphospholipid (AN-te-fos-fo-LIP-id) antibody syndrome (APS) is an autoimmune disorder. Autoimmune disorders occur if the body’s immune system makes antibodies that attack and damage tissues or cells.

Antibodies are a type of protein. They usually help defend the body against infections. In APS, however, the body makes antibodies that mistakenly attack phospholipids—a type of fat.

Phospholipids are found in all living cells and cell membranes, including blood cells and the lining of blood vessels.

When antibodies attack phospholipids, cells are damaged. This damage causes blood clots to form in the body’s arteries and veins. (These are the vessels that carry blood to your heart and body.)

Usually, blood clotting is a normal bodily process. Blood clots help seal small cuts or breaks on blood vessel walls. This prevents you from losing too much blood. In APS, however, too much blood clotting can block blood flow and damage the body’s organs.

Overview

Some people have APS antibodies, but don’t ever have signs or symptoms of the disorder. Having APS antibodies doesn’t mean that you have APS. To be diagnosed with APS, you must have APS antibodies and a history of health problems related to the disorder.

APS can lead to many health problems, such as stroke, heart attack, kidney damage, deep vein thrombosis (throm-BO-sis), and pulmonary embolism (PULL-mun-ary EM-bo-lizm).

APS also can cause pregnancy-related problems, such as multiple miscarriages, a miscarriage late in pregnancy, or a premature birth due to eclampsia (ek-LAMP-se-ah). (Eclampsia, which follows preeclampsia, is a serious condition that causes seizures in pregnant women.)

Very rarely, some people who have APS develop many blood clots within weeks or months. This condition is called catastrophic antiphospholipid syndrome (CAPS).

People who have APS also are at higher risk for thrombocytopenia (THROM-bo-si-to-PE-ne-ah). This is a condition in which your blood has a lower than normal number of blood cell fragments called platelets (PLATE-lets). Antibodies destroy the platelets, or they’re used up during the clotting process. Mild to serious bleeding can occur with thrombocytopenia.

APS can be fatal. Death may occur as a result of large blood clots or blood clots in the heart, lungs, or brain.

Outlook

APS can affect people of any age. However, it’s more common in women and people who have other autoimmune or rheumatic (ru-MAT-ik) disorders, such as lupus. (“Rheumatic” refers to disorders that affect the joints, bones, or muscles.)

APS has no cure, but medicines can help prevent its complications. Medicines are used to stop blood clots from forming. They also are used to keep existing clots from getting larger. Treatment for APS is long term.

If you have APS and another autoimmune disorder, it’s important to control that condition as well. When the other condition is controlled, APS may cause fewer problems.

…bless you all…

HPV, Tetanus Vaccine Causes New Disease: New Vaccines Worse?

by Heidi Stevenson

The vaccine junta is not only unconcerned with vaccine-induced diseases, it’s massively gearing up this vaccine arms race against the human race. It’s known that tetanus vaccine causes a new disease, antiphospholipid syndrome. New adjuvants are composed of phospholipids, a potential disaster.

The tetanus vaccine causes a new disease known both as Hughes syndrome and antiphospholipid syndrome (APS). It’s an autoimmune condition that can attack any part of the body, though is best noted for heart attacks and killing fetuses. It’s likely that APS will become more common with the new generation of vaccine adjuvants now being produced.

The sufferers of (APS) are mostly women, and its diagnosis is often made as a result of multiple pregnancy losses. As is typical of new diseases, research is focused on finding a genetic cause, in spite of the fact that the connection with vaccines is well known and documented.

As the name implies, APS is a condition in which phospholipids, natural and necessary substances required by every part of the body, is seen as an infectious agent by the immune system. So, this substance that exists in every cell becomes subject to attack. Symptoms include:

 • Blindness
 • Cardiovascular:
  • Deep vein thrombosis (clots in veins)
  • Phlebitis
  • Thrombocytopenia (deficiency of blood platelets, causing bleeding & bruising)
  • Atherosclerosis
  • Pulmonary embolus (clots in the lungs)
  • Heart valve abnormatilies
  • Stroke
 • Headaches & migraines
 • Miscarriages
 • Neurological disorders:
  • Epilepsy
  • Chorea (sudden uncontrollable jittery movements)
  • Transverse myelitis (inflammation of the spinal cord)
  • Multiple sclerosis
  • Cognitive dysfunction
 • Skin disorders, including mottling, ulcers, and necrosis

APS can also be diagnosed—more accurately, misdiagnosed—as lupus erythematosus, which is another vaccine-induced condition.

APS and Vaccines

One study calls Hughes syndrome the “classical antiphospholipid syndrome”[1]. That study refers to similarities between plasma protein beta-2-glycoprotein-I (β2GPI), which is attacked in APS, and the tetanus vaccine. That is, the tetanus antigen has parts that are virtually identical to β2GPI, which is found virtually everywhere in the body.

Another study documents how APS can be induced in laboratory animals with tetanus vaccination[2]. Many large number of other studies document and investigate the connection between vaccines and antiphospholipid syndrome[3,4,5,6,7,8].

These studies leave little doubt that APS is caused by vaccines. That should come as little surprise, since it was first identified as a disease during the 1980s. If this disease existed prior to vaccines, it was so rare that it was unknown. Now, it can take its place among a growing list of vaccine-induced conditions, including rheumatoid arthritis, macrophagic myofasciitis, multiple sclerosis, autism, and siliconosis. The list keeps growing and many believe that all these conditions should be included under a single name, autoimmune/inflammatory syndrome induced by adjuvants, or ASIA.

Why New Generation Vaccines Are Especially Worrisome

Phospholipids are a primary part of your body, forming part of the membrane of every cell, among other functions. They’re under attack in APS. As can be seen with regard to tetanus vaccine, APS can be induced by the antigen when the epitope—the part of the antigen forming the pattern that autobodies are designed to attack—is similar to a particular part of the body.

What’s frightening is that phospholipids are becoming a primary ingredient of vaccines in the form of a new generation of adjuvants made via recombinant DNA by diddling with a part of pathogenic bacteria called outer membrane vesicles (OMVs).

OMVs allow for designer vaccine antigens and adjuvants. OMV adjuvants are, of course, being promoted as the safest ever developed. That safety claim is based on the fact that they’re so much like the body already. This is the same claim that’s been used to promote squalene, which, as we’ve recently seen with the tragic cases of narcolepsy in children after the squalene-laced flu vaccine, Pandemrix, was unleashed in Europe, can devastate lives. Gaia Health explained the issue in How the Flu Vaccine Causes Narcolepsy.

Squalene is a lipid. That’s what makes it so dangerous. OMVs are even more precisely analogous to human tissue, because they are not only lipids, they are phospholipids—which are precisely what the body attacks in APS. Therefore, we can anticipate that there will be ever-more cases of APS as we see the approval of ever-more OMV-based vaccines, which are in the pipeline now.

Have no doubt: these vaccines will be approved. The first one, Cervarix, is already out there—and it’s been deemed safe, in spite of evidence to the contrary.

People with APS are suffering from phospholipid antibodies that are erroneously destroying parts of the eye, cardiovascular system, brain, nerves, skin, reproductive system—in short, any part of the body. This self-destruction is induced by vaccine technologies. These technologies are presumed safe without adequate, if any, testing. Just how many people must suffer before this travesty is ended? When will the clearly mad purveyors of these technologies step back and question what they’re doing?

The fact is that there are not just one, but several generations of people who don’t even know what good health is. Worse, each successive generation is growing sicker than the previous one. And worst of all, the vaccine junta is not only unconcerned, it’s massively gearing up this vaccine arms race against the human race.

Sources:

 1. When APS (Hughes syndrome) met the autoimmune/inflammatory syndrome induced by adjuvants (ASIA)”Lupus, M Blank, E Israeli, Y Shoenfeld, doi: 10.1177/0961203312438115.
 2. Vaccine model of antiphospholipid syndrome induced by tetanus vaccineLupus, L Dimitrijević, I Živković, M  Stojanović, V Petrušić, S Živančević-Simonović, doi: 10.1177/0961203311429816.
 3. β2 glycoprotein 1 (β2GPI), the major target in anti phospholipid syndrome (APS), is a special human complement regulatorBlood, Katharina Gropp, Nadia Weber, Michael Reuter, Sven Micklisch, Isabell Kopka, Teresia Hallström and Christine Skerka, doi:10.1182/blood-2011-02-339564.
 4. Anti-β2 glycoprotein I (β2GPI) autoantibodies recognize an epitope on the first domain of β2GPIPNAS, G. Michael Iverson, Edward J. Victoria, and David M. Marquis.
 5. Anti-phospholipid antibodies following vaccination with recombinant hepatitis B vaccineClinical and Experimental Immunology, J Martinuč Porobič, T Avčin, B Božič, M Kuhar, S Čučnik, M Zupančič, K Prosenc, T Kveder, and B Rozman, doi:  10.1111/j.1365-2249.2005.02923.x
 6. Immunomodulatory and physical effects of phospholipid composition in vaccine adjuvant emulsions.
 7. ‘ASIA’ – autoimmune/inflammatory syndrome induced by adjuvants.
 8. Infections and vaccines in the etiology of antiphospholipid syndrome.
 9. Hughes Syndrome Foundation
 10. Antiphospholipid syndrome
 11. Learning About Antiphospholipid Syndrome (APS)
 12. The antiphospholipid syndrome (Hughes’ syndrome)
 13. APS Foundation of America

Vaccines cause autoimmune disorders!

…bless you all…

LESLIE CAROL BOTHA EXPOSES TRUTH ABOUT HPV VACCINES

Gardasil, Silgard and Cervarix may turn out to be the biggest medical hoax of the century should the information revealed on a recent KRFC radio broadcast be proven true. If indeed, the information presented during last Monday evening’s broadcast is accurate, HPV vaccines are nothing more than a worldwide exercise in profiteering.

Leslie Carol Botha regularly hosts a radio show based out of Fort Collins, Colorado called, “Holy Hormones, Honey — the Greatest Story Never Told.” She has been a health educator and broadcast journalist for 30 years.

On August 2, her guests were prominent cancer pathologist, Dr. Sin Hang Lee, and Norma Erickson, Vaccines Examiner for Examiner.com.

Ms. Botha has spent a great deal of time over the last few years investigating HPV vaccines and their effect on young women and children around the world. Even so, the information presented during this show shocked her beyond belief.

Leslie started her broadcast with a brief recap of facts that have already come to light during the ongoing HPV vaccine controversy. They are as follows:

 • Cervical cancer is not a major health issue for women under good gynecological care.
 • HPV vaccines may protect against four strains of high-risk HPV but the duration of effectiveness is not clear; best estimates to date are from 4 to 6 years
 • HPV vaccination does not eliminate the need for traditional cervical cancer screening
 • Prior exposure to vaccine-relevant strains of HPV can increase the risk of cancer by 44.6% if injected with Gardasil and 32.5% if injected with Cervarix
 • HPV is not transmitted solely via sexual contact, there are multiple other ways to have been exposed
 • There are already 278 reports to VAERS of abnormal pap smears post-vaccination

Following the recap, Norma Erickson explained the circumstances surrounding her original contact with Dr. Lee, including a couple of statements from his original 2007 petition to the FDA for reclassification of his HPV test kit that brought the value of HPV vaccinations into question. These statements were:

 • HPV does not cause cervical cancer, it is the persistant infection, not the virus, that determines the risk
 • 93% of women initially infected with a particular strain of HPV will not show the same strain four menstrual cycles later

Norma also stated that during one of her initial conversations with Dr. Lee, that he had disclosed the fact that the original studies to determine HPV type prevalence had been done with self-collected specimens by women in Costa Rica, a country with one of the highest cervical cancer rates in the world. These were the statistics used to market HPV vaccines to an American population where women have a 14 times greater chance of dying of digestive cancer than they do of cervical cancer.

Dr. Sin Hang Lee on women’s healthcare  (PR photo)

Enter, Dr. Sin Hang Lee, prominent cancer pathologist and HPV testing expert. Dr. Lee and his associates actually developed one of the most sensitive HPV test kit available. This test kit, which could be used in nearly any medical facility around the world can not only identify if HPV is present, it will accurately determine which of the 100+ strains of HPV are exhibited.

Because of a 20 year old error in FDA classification, this test cannot be currently marketed as the virology test it is. In order to market this test kit, the inventors must perform clinical trials, at a cost of hundreds of thousands of dollars, to prove it can accurately detect cancer — something it was not developed for, nor is it intended to do.

Following is a brief summary of the critical information Dr. Lee wants women the world over to know and understand:

 • Most cervical cancer deaths in the United States, and developed countries, are people who are not under regular OB/GYN care.
 • The National Cancer Institute has no data on which HPV genotypes are prevalent in the United States.
 • A CDC study showed that HPV types 16 and 18, the two HPV vaccine-relevant strains, are NOT the prevalent types in American women.
 • Three published papers on HPV prevalence in the U.S., indicated that types 62, 84 and 52 are the most prevalent. These are all classified as high-risk strains, none of which are targeted in either approved HPV vaccine.
 • If a person has prior exposure to vaccine-relevant HPV prior to injection, the vaccine provides no benefit, but does provide potential risks.
 • If a woman is infected with HPV-16 in January, HPV-18 in July, and HPV-31 in December, her cancer risk is zero. Even though these are all high risk types, they are considered transient. It takes repeated infection by the same type to perhaps pose a risk of cervical cancer.
 • Even when a woman has persistant infection by the same type, if her lifestyle is healthy (she does not smoke, does not take oral contraceptives, does not have multiple sexual partners, does not have a compromised immune system) her risk of cervical cancer is still minimal.
 • HPV is not necessarily a sexually transmittable virus–you can get it other ways.
 • American women currently spend $10 billion on unnecessary colposcopies (cervical biopsies) every year, primarily because the currently used HPV tests frequently display false positive results.
 • A study conducted by Harvard Medical School estimated that 95% of cervical biopsies in the United States are not necessary.
 • If a young woman is considering taking an HPV vaccine, it is critical that she know if she has been exposed to HPV, and if so, what genotype.
 • Nothing has been proven to be more effective at controlling cervical cancer than pap smear technology.

So why do HPV vaccine manufacturers, the CDC, and the National Cancer Institute tell physicians not to screen for HPV exposure prior to vaccination? Unfortunately for young women and children around the world, the answer appears to be abundantly clear.

…bless you all…

Sandy’s excellent poem

GARDASIL

 

Come here dear little children

Now you’re nine years old

We want the very best for you

So please be brave and bold

When you get this little jab

It’ll give you some pain

But it’ll be so good for you

Tho’ it might affect your brain

It gives your little bodies

Such a healthy feast:

Aluminium and histidine

Some virus strains and yeast

There’s polysorbate 80

But we don’t mind at all

The nurses here will catch you

If you do faint or fall

There’s borax which kills cockroaches

No joking, it is true

But the experts have told us

That it surely won’t kill you

There are many thousands

Of side effects we hear

But we hope that you’ll be lucky

And have nothing to fear

In fact nobody knows

If the jab will prevent

Any type of cancer

In any event

Some medical experts

Do in fact declare

That the jab may give you cancer

And they don’t know if it’s rare

We really want some grandchildren

When you become mature

The jab may make you sterile

Tho’ nobody is sure!

 

…bless you all…