Mit svar til forslaget at ikke vaccinerede børn skal have deres egen børnehave…

IKKE I MITT NAVN!

Alle debatindlæggene er gennemsyrede af FRYGT og INTOLERANCE!

Mit navn er Tony, jeg vil begynde med at påpege, at alle os, der IKKE vaccinerer, gør det af en acceptable grunde. Disse er mange, og de forsvinder ikke grundet misforstået intolerance. Grunderne kan være;

-oplevet venners/families/egen vaccineskader,

-frustration for at ikke kunne få svar på ens spørgsmål vedrørende vaccinering,

-frustration over at blive svinet til (som i disse debatindlæg, og lignende) af selvudnævnte eksperter,

-en forælder der har lavet sin egen undersøgning om emnet…

Grundene er mange, og dette er ikke en udtømmende liste.

Min historie.

Vi har en 5-årig rask dreng, der ikke er vaccineret. Han fik ikke engang vitamin K sprøjten når han blev født. Mere om ham senere, men nu til det vigtige:

1994 fik vi en velskabt pige, rask, og hun udvikledes normalt. Elskede at synge og danse, var altid en lille solstråle. Vi vaccinerede, som alle andre, uden tøven, og ved hendes 2-års kontrol, fik hun kighostevaccine, ikke hele dosis, da lægen ikke kunde give hende den grundet voldsomt krampeanfald. Lægen blev bange for hendes reaktion! Senere samme dag, var vi nødt til at køre ind akut til hospitalet – voldsomme feberkramper og epilepsi (hvilket vi ikke har i familien). Tre måneder senere blev hun diagnosticeret med autisme. Hendes immunforsvar var totalt ødelagt. Mer om hende senere.

Frygt – [stærkt ubehagelig følelse fremkaldt af en forestilling om at nogen eller noget er farlig, truende eller vil påføre én smerte, ulykke el.lign. http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=frygt]

Det er underforstået, at I henviser til flok-immunitet, som det der skulle beskyde os all mod denne milde børnesygdom. Jeg er så, desværre, nødt til at informere dig om hvor landet ligger:

År 1933, fandt en læge ved navn Hedrich et mønster, ved at kigge på information mellem 1900-1931, vedrørende epidemier. Dette var mange år før mæslinger vaccine blev opfundet. Hans fund var, at når mindre end 68% havde fået mæslinger, blev ingen anden syg. De 68% med naturlig immunitet fungerede som et flok-immunitets lignede beskyttelse. Når mass-vaccinations kampagnerne begyndte i mitten af 1960, i USA, planlagte myndighederne (Public Health Service – PHS) at vaccinere mindst 55% af befolkningen (baseret på Henrichs fund). De annoncerede at mæslinger skulle være udslettet før udgangen af 1967. Når dette ikke virkede, øgede PHS antallet til 70-75%, som den grænse der skulle give flok-immunitet. Det virkede heller ikke, så det øgedes igen til 80% – virkede ikke, 83 % – virkede ikke, 85% – virkede ikke, og til sidst 90% – virkede ikke. I dag har vi 95% og det virker ikke alligevel. I Kina, er der områder med 99% vaccine dækning, men de har alligevel epidemier. År 2016 var der en fåresyge epidemi på Harvard Universitet – 100% vaccinerede! Af alle de kilder der findes, vælger jeg kun at give denne, da den forklarer en hel del.

Så, vi kan sagtens konstatere, at flok-immunitet, kun er noget for dem der har NATURLIG IMMUNITET, og kan ikke bruges til vaccine-illusionistisk-immunitet.

Det kan måske lyde hårdt, specielt hvis man ikke har lidt distance til emnet. Hvis man prøver at forstå hvad der sker, og lader sig selv have et åbent sind – der lader fakta vise vejen, finder man mange guldkorn:

Uden at kende jer personligt, kan jeg udgå fra at vi alle syntes at kræftramte, specielt børn, er meget udsatte og skal beskydes så meget som muligt. Så. Lad os her lege en lille leg, lad os kalde den for: ”Hvem må hilse på kræftsyge moster Anja, i dag”? I tager jeres ny vaccinerede datter/søn og jeg tager min ikke vaccinerede søn. Hvem af os må besøge ”Anja”, og hvem af os må gå hjem igen? En mærkelig leg, kan syntes, men uhørt relevant. Jeg kommer at benytte mig af 2 billeder for at afgøre denne leg.

Billede 1, er fra John Hopkins Hospital:

Og billede 2 er fra St. Judes Children Research Hospital:

DU TABTE!!!

Eller, for at være helt fair, den der tabte var ”Anja”, da jeg tror hun ville se os allesammen.

Vacciner spreder den sygdom den forsøger at beskyde. Dette er et velkendte faktum, og nu har I også fået det at vide fra to fremstående hospitaler i USA. Grunden til at vaccine ikke kan give os flok-immunitet, er at de ikke virker. ALLE børnesygdomme var næsten forsvundet FØR vi begyndte at vaccinere. Nu er jeg nødt til at vise endnu et billede:

En anden, ekstremt vigtig detalje, er at 1940 fandt Dr. Merril W. Chase, fra Rockefeller Universitetet i New York, at antistoffer IKKE er immunitet. Han har fået æren om at være den der fandt vores immunforsvars rigtige funktion – medfødt forsvar og adaptivt forsvar. Vaccinering aktiverer kun den ene del, og undertrykker den anden del, hvilket er grunden til at de ikke fungerer.

Når jeg så er inde på at vacciner ikke fungerer, og at vi er inde på mæslinger, er der en hel del at vide:

En studie fra 2014, viser at der et stærkt link mellem autisme/leukæmi/lymfoma og menneskelige DNA celler i vacciner. Mfr indeholder WI-38, hvilket er lungeceller fra en aborteret pige fra 1960. https://web.archive.org/web/20150310170140/www.globalresearch.ca/new-study-in-journal-of-public-health-finds-autism-and-cancer-related-to-human-fetal-dna-in-vaccines/5402912

***marker adressen – klip ind i browser og se info***

Jeg kunne give jer tusindvis af links til studier – de fleste IKKE finansieret af medicinindustrien, men det er udenfor hensigten med dette brev. I får en mere, en link der giver meget mening. http://www.greenmedinfo.com/anti-therapeutic-action/vaccination-mumps-measles-rubella-mmr

For et stykke tid siden, var jeg i en livlig diskussion på en Facebook gruppe, hvor hende jeg talte med godt kunde tænke sig at drikke indeholdet i en mfr sprøjte, da indeholdet er ph neutralt… !? Hun har muligvis ret, da det er brugt saltsyre i mfr, for at neutralisere indeholdet.

Den indeholder også:

 • Sorbitol – kan give mave problemer, og på denne side advares det mod at injicere sorbitol… https://www.drugs.com/pro/sorbitol.html
 • Natriumphosphat – et laksativ emne
 • Kaliumphosphat – et dobbelt virkende gødningsstof
 • Saccharose – sukker!?
 • hydrolyseret gelatine – skjult MSG – et nervegift, http://www.ibuycarz.com/hvad-er-hydrolyseret-sojaprotein/
 • medium 199 med Hanks salte – kylling embryo fibroblaster, kultur til at spire virus
 • MEM – salt løsning
 • mononatrium-L-glutamat – nervegift
 • neomycin – antibiotika, kan opføre sig som et nervegift og skal ikke injiceres https://www.drugbank.ca/drugs/DB00994
 • phenolrødt – ph indikator
 • natriumhydrogencarbonat – bagepulver
 • saltsyre (til justering af pH) – stærk syre, der findes i vores mave – beskyttet fra resten af kroppen
 • natriumhydroxid (til justering af pH) – Kaustisk soda

Hvorfor nogen vælger at – frivilligt – injicere dette i en skrøbelig barnekrop, er for mig en gåde. Lægger vi ovenpå illusionen om at det skulle beskytte os mod en harmløs børnesygdom, der kan behandles med vitamin A og C, tages denne gåde op til helt nye dimensioner. De ekstremt få tilfælde af alvorlige effekter af ”rigtig” mæslinger, kan i dag behandles på hospital, hvorfor det overhoved ikke er nogen grund til at vaccinere med mfr.

Mange har forsøgt at fjerne informationen, men den lever stadigvæk – mfr kan give autisme, om dette der er ingen tvivl. Nu har vi nået den punkt hvor folk skriger efter kildeinformation, og det kan jeg give, men hvad med at ni prøver selv? Min 12-årige pap-søn kan finde det på 5 minutter, hvad med jer?

NU, er det tid til en billede mere:

Jeg kunde ikke lade være.

Min søn, på 5 år. Han får homøopatisk profylakse – som bevisligen fungerer – kemifri medicin som dækker langt mere end vaccinations programmet – der alligevel ikke fungerer – gør. Han er uden de forfærdelige 11-taller under næsen, de fleste af hans kammerater har, til dagligt. Vi sørger for at han spiser omvekslende og får alle de vitaminer og mineraler han har behov for. Ekstra vitamin d3, hver morgen, for at stærke immunforsvaret. De få gange han har været syg (influenza lignende symptomer), har det blevet hjemme karantæne, med minimalt med sukker og maksimalt med filtreret vand og frisk luft, og masser af frugt, og selvfølgeligt masser af kærlighed…

Vår holdning er, at vi skal bygge op vores immunitet indefra, med næringsrigtig mad, og udelukke visse ting som sukker, alkohol (gives ikke til børnene alligevel), MSG, gærekstrakt, aspartame… listen er lang, og du kan få den hvis du vil begynde på den naturlige immunitets vejen…

Min datter, min lille danse pige, har efter denne skæbne-vaccinering, som jeg nævnte tidligere, haft et immunitets helvede i næsten 13 år. Efter en almindelig forkølelse, faldt hun i koma – som hun ikke vågnede fra.

Hun afled den 18 februar 2009.

For hun døde, var hun kørestols bunden, kunne ikke danse eller synge eller tale… og hun hade ble

Vaccinering gjorde dette!

Samme år som hun fik sin vaccine skade, begyndte jeg at læse om vacciner. Som ex-pro-vaccine-anhænger har det været en forfærdelig rejse. En forælder skal aldrig begrave sit barn. At vi har gjort det grundet en vaccine skade og vores blinde loyalitet til lægerne og den følgende autoritets tro der følger, er ingen undskyldning. Lægerne ved ikke meget om vaccinering. Den lille mængde viden de har, komme fra medicinindustrien, og det/den policy de vil have frem/ud. De læger der bestræber sig om at vide – finder hurtigt ud af vacciner IKKE virker, og gør have de kan for at undgå vaccinering, uden at blive udstødte fra deres lægegilde.

Når det kommer til medicin i almenhed, og især vaccinering, er der en jungle af løgne, misforståelser, manipuleret data og ren ondskab. Det er svært at følge med, også ved fuldtidsstudier om emnet. Derfor er jeg nødt til at svare på jeres indlæg.

Jeg er IKKE egoistisk!

Jeg er IKKE doven!

Jeg er IKKE ligeglad!

Jeg er IKKE ignorant!

Jeg er IKKE forkælet!

Jeg ER derimod:

Modstander til intolerance!

Modstander til myndighedsmisbrug!

Meget forsigtig med hvad jeg drikker og spiser, da alt der kommer ind i os påvirker hvad/hvem vi er.

Meget restriktiv når det kommer til mediciner – er selv vaccine skadet!

… og I kan roligt fortælle jeres børn, at mæslinger – er en gave fra guderne, som de gamle indier sagde, da det naturlige sygdomsforløb bygger op og optimerer vores immunforsvar. Hvor mange læger ved at naturlig mæslinger også beskytter kvinder mod livmoderhals kræft, bland andet?  Mæslinger er stadigvæk en mild børnesygdom, bare ikke i den tredje verden – de har andre problemer der bidrager til at milde sygdomme bliver farlige.

Vil gerne afslutte med et lille håb, om at I, i fremtiden ikke dømmer folk på forhånd.

P.S. Forældrebestyrelse organisationen i København, husk mit åbningspostulat: IKKE I MITT NAVN! D.S.

Velsigne jer alle…